Achter de Camera

Hallo, Ik ben Imre – Fotografe, gelukkig, getrouwd en moeder van 3 dochters. Geboren en wonend in Delft. Afgestudeerd Kunstzinnig Therapeut, werkzaam als Fotografe sinds 2006. Daarnaast ben ik Astrologe en coach en begeleid ik mensen bij hun weg van Zelfontwikkeling door middel van astrologische duidingen, coaching en workshops.

Ik houd van de pure en oprechte dingen; een onverwachte blik, een intense lach, een babyvoetje, een onderonsjes. Zowel de unieke als de hele dagelijkse momenten.

Mijn basis als Fotografe ligt bij het fotograferen van (huis)dieren. Ik heb 8 jaar gewerkt voor Welzo Media Productions/Over Dieren, een uitgeverij van dierenboeken. In 2012 ben ik gestart met ‘Imre van Eijl Fotografie’ en heb ik in de eerste jaren veel verschillende soorten foto’s gemaakt. Nu wordt ik het meest gelukkig van het fotograferen van oprechte momenten; het vastleggen van dat wat er al gebeurd zonder te veel forceren en sturen. Vandaar dat ik me nu richt op het fotograferen in Reportage-stijl.

Naast dat ik graag mooie momenten vastleg, geeft het heel veel voldoening om mensen blij te maken met dierbare foto’s.

Ik vind het mooi en bijzonder hoe dichtbij ik mag komen als fotograaf. Het liefst ben ik de ‘onopvallende toeschouwer’ tijdens het fotograferen, waarbij jij je zo min mogelijk bewust bent van de camera, om zo de mooie oprechte momenten te pakken. Ik stuur je het liefst zo min mogelijk, maar uiteraard zal ik wel aanwijzingen geven voor het mooiste plaatje.

 Of het nu gaat om foto’s van jouw gezin, een bruiloft, een evenement, een pasgeboren baby of het mooi weergeven van uw praktijk, ik probeer de sfeer te pakken die bij jou (of jullie) past en die je uit wil stralen. Voel je daarom vrij om met eigen ideeën te komen. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en tevreden bent met het resultaat, het is immers jouw fotoreportage.

ImrevanEijlFotografie-010

Neem een kijkje op de website! 

Contact

    Heb je vragen of wil je een afspraak maken ? Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier of via de mail .