ImrevanEijlFotografie-002

Persoonlijke Reportages

Dierbare personen en momenten op een natuurlijke manier vastgelegd in een sfeervole reportage.

Zakelijke Reportages

Een sfeervol beeld van uw onderneming, werkzaamheden, mensen en lokatie.

Persoonlijke Reportages

‘Foto’s die je het gevoel geven stiekem mee te mogen kijken.’

Dit is hoe ik het liefst foto’s maak; beelden waarop niet zichtbaar is dat er een fotograaf aanwezig was. Natuurlijk weet je dat die er was anders was de foto niet gemaakt, maar toch krijg je het gevoel dat je ongezien meekijkt. Geen geforceerde glimlachen in de camera, maar een natuurlijke setting, sfeer en de puurheid van de oprechte interactie.

De foto’s krijgen voor mijn gevoel meer gelaagdheid wanneer uit wordt gegaan van het natuurlijk handelen en natuurlijke blikken en contact. De foto’s worden kwetsbaarder en laten veel meer zien dan alleen maar een mooi plaatje. Ze laten zien hoe iets werkelijk ‘is’ of ‘was.’

Werkwijze

Bij een reportageshoot ben ik zo’n 1,5 uur aanwezig om foto’s te maken. Dit kan bij jullie thuis of op een locatie die jullie mooi vinden en/of een belangrijke rol speelt in jullie leven.

Tijdens de shoot zal ik jullie enkel subtiel aansturen. Ik vind het fijn als jullie op een natuurlijke manier bewegen en met elkaar omgaan. Uiteraard zal ik jullie wel een beetje sturen naar waar het licht mooi valt of hoe jullie goed in beeld zijn en zal ik jullie helpen wanneer jullie het niet goed weten of vragen hebben. 

Natuurlijk kan ik met jullie meedenken over de locatie en vormgeving van de shoot.

Neem voor het maken van een afpraak of voor vragen gerust contact met mij op.

De kosten van een Persoonlijke Reportageshoot zijn vanaf € 250,- 

Je ontvangt een uitgebreide serie met de mooiste plaatjes van de reportage digitaal in groot formaat.

Zwangerschap​

De eerste weken

Kinderen

Met het Gezin

Zakelijke Reportages

‘Foto’s zetten de sfeer neer en bepalen het gevoel waarmee uw klant naar u en uw bedrijf zal kijken.’

Wanneer uw toekomstige klanten of werknemers op zoek gaan naar uw bedrijf zullen zij zoeken naar informatie over u en uw onderneming. Ze willen een indruk krijgen van uw bedrijf, uw team of uw producten om te weten of u de juiste keuze voor hen bent.

Mensen hebben de behoefte een beeld te vormen van de persoon of de organisatie waar ze mee te maken krijgen. Uiteraard wilt u zorgen dat zij een positieve indruk krijgen en wilt de drempel om u te benaderen zo laag mogelijk maken.

Foto’s hebben een sterke aantrekkingskracht. Men ziet eerst het beeld en leest daarna pas de tekst. Beelden van uw onderneming, werkzaamheden, de mensen en de locatie zorgen dat de informatie gaat leven.

Uw website is een belangrijk presentatiemiddel. Foto’s kunnen u helpen om uw website de juiste uitstraling te geven en de aandacht naar de gewenste plek te leiden. Met de juiste foto’s kunt u zorgen dat uw producten aantrekkelijk worden gepresenteerd en u een de gewenste indruk achterlaat

Werkwijze

Wanneer u contact opneemt kunnen we uw wensen bespreken. Waar wilt u allemaal foto’s van hebben? Heeft u hele specifieke wensen? Vind u het fijn om samen te kijken wat bij u past of weet u al precies wat u zoekt?  

Ik ga graag met u in gesprek om een beter beeld te krijgen van uw wensen en met u mee te denken over de mogelijkheden.

U ontvangt de foto’s altijd digitaal in origineel formaat. Deze foto’s mogen vervolgens vrij gebruikt worden voor en door de opdrachtgever. De kosten zullen afhankelijk zijn van uw wensen, hoeveelheid foto’s en commerciële doeleinde.

Neem voor het maken van een afpraak, het aanvragen van een offerte of vragen gerust contact met mij op.

De kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Op basis van jullie wensen wordt er een offerte op maat opgesteld.

Sfeer

Werkzaamheden

Portretten

Locatie

Contact

    Heb je vragen of wil je een afspraak maken ? Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier of via de mail .