‘De mooiste dag van je leven’

Dit is hoe veel mensen een bruiloft omschrijven. Ik hoop natuurlijk dat jullie nog heel veel meer mooie dagen zullen beleven, maar dat jullie bruiloft een belangrijke, bijzondere en dierbare dag is staat vast.
Je wil alles intens beleven, vastleggen en kunnen herbeleven. 

‘Een feestje van de liefde’

Voor mij is het een feestje om als Fotograaf op een bruiloft te zijn. Het is bijzonder om zo dichtbij te mogen komen op zo’n persoonlijk moment. Ik vind het belangrijk om de sfeer van jullie bruiloft vast te leggen, zodat jullie bij het zien van de foto’s niet alleen de plaatjes zien van hoe het er uit zag, maar ook de sfeer van de dag kunnen herbeleven. Op je eigen bruiloft maak je lang niet alles mee van wat er om je heen gebeurd. Ik probeer zo veel mogelijk voor jullie vast te leggen. Uiteraard staan jullie als bruidspaar centraal, maar ook een trotse blik van de vader, een traan van je moeder, gelukkige gezichten, lachende mensen en de reactie op 

jullie eerste kus wil ik niet missen.

Ik hou van de momenten waarop je niet door hebt dat er een foto wordt gemaakt; de puurheid en oprechtheid, de blikwisselingen, de emotie.

Het is, zeker op een bruiloft, belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een fotograaf. Je laat iemand toe bij hele persoonlijke momenten. Je wil je kunnen ontspannen en niet al te bewust zijn van de camera. En een fotograaf mag op zo’n dag geen storende factor zijn.

Foto’s zijn een belangrijke herinnering, maar
zeker niet belangrijker
dan de dag zelf.

De bedoeling is natuurlijk dat jullie volop kunnen genieten van jullie bruiloft! 

Ik zorg ervoor dat jullie door middel van de foto’s alles kunnen herbeleven en lang kunnen nagenieten. Tijdens het eerste gesprek hoor ik graag jullie wensen en beantwoord ik de vragen die jullie mogelijk hebben. Ik ben benieuwd naar de plannen die jullie tot nu toe al hebben.

ImrevanEijlFotografie-038

Willen jullie een afspraak maken of hebben jullie vragen? Neem contact
met mij op voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Voor bruiloften bied ik onderstaande pakketten aan

Korte Bruiloft

€ 1150 incl. BTW 
Excl Reiskosten  € 0,35 cent per km 

€ 1650 incl. BTW 
Excl Reiskosten  € 0,35 cent per km 

Lange Bruiloft

€ 1650 incl. BTW 
Excl Reiskosten  € 0,35 cent per km 

Eventuele aanvulling of aanpassingen op bovenstaande pakketten in overleg.

Werkwijze

  • Wanneer jullie geïnteresseerd zijn in mij als jullie bruidsfotograaf maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan jullie dan voorbeelden van bruidsreportages en het album laten zien en uiteraard beantwoord ik al jullie vragen. Het eerste gesprek kan indien gewenst ook via de telefoon of mail. Zodra jullie besluiten mij te boeken voor jullie bruiloft zet ik de datum vast.

  • In de periode tot de bruiloft houden we contact om ideeën en wensen voor de foto’s en fotolocaties uit te wisselen.

  • Enkele weken voor de bruiloft maken we nog een afspraak, indien mogelijk op de locatie waar de bruiloft plaats zal vinden. We nemen de dag door; de belangrijke momenten, locaties, indeling van de dag en jullie wensen voor de ‘geposeerde’ foto’s.

  • Binnen 10 weken, tenzij anders afgesproken, na de bruiloft ontvangen jullie de foto’s en het fotoalbum.

  • Betaling: voor de bruiloft ontvangen jullie een factuur voor de aanbetaling van 200 euro, de tweede factuur met het restbedrag ontvangen jullie bij levering van het fotoalbum en de usb-stick met de foto’s.

Voorbereiding

In de periode voor jullie bruiloft hebben jullie uiteraard genoeg voor te bereiden. Wat de foto’s betreft zijn er een aantal dingen waar jullie naar kunnen kijken en over na kunnen denken ter voorbereiding.

  • Het is goed om van te voren te kijken naar wat voor een soort foto’s jullie aanspreken. Wat vinden jullie bijvoorbeeld leuk voor de geposeerde foto’s en groepsfoto’s? Zoek op internet naar voorbeelden en doe ideeën op door naar andere bruiloften te kijken en er met mensen er over te praten. Wat spreekt jullie aan in de foto’s die je ziet en wat vind je helemaal niets? 

  • Mochten jullie tijdens de fotoshoot gebruik willen maken van attributen dan kunnen jullie die in de periode voor de bruiloft vast verzamelen.

  • Verdiep je alvast in de trouwlocatie en de omgeving. Waar willen jullie naar uitwijken voor jullie fotoshoot? Wat past bij jullie? Willen jullie bijvoorbeeld naar het strand of naar de duinen dan moeten we daar rekening mee houden in de tijdsplanning.

Contact

    Heb je vragen of wil je een afspraak maken ? Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier of via de mail .